Art-to-wear

Soms zou je willen dat je kunst kunt dragen. Dat maken wij mogelijk met onze art-to-wear collectie. Zo worden onze fashion kaplaarzen o.a. getoond tijdens de Paris Fashion week dit jaar.

Kleurrijke, unieke laarzen

Ontdek de betovering van onze ongeëvenaarde fashion kaplaarzen, waar vakmanschap en kunst samensmelten. Elk paar is met liefde met de hand bewerkt, resulterend in een meesterwerk dat je met trots kunt dragen.

Onze kaplaarzen zijn zoveel meer dan simpelweg schoeisel; ze vormen een uitdrukking van jouw individualiteit en stijl.Elk exemplaar wordt zorgvuldig vervaardigd met precisie om unieke en opvallende ontwerpen te creëren die de aandacht trekken.

Wat deze kaplaarzen werkelijk bijzonder maakt, is het handwerk. Elk detail wordt met de hand aangebracht, waardoor adembenemende patronen en designs ontstaan die iedere laars een eigen identiteit geven. Van gedetailleerd borduurwerk tot gedurfde verfspetters, elk paar kaplaarzen is een waar kunstwerk op zich.

Art-to-wear collectie

Vrijgezellenfeest
We bellen kort om kennis te maken en het doel van de kunst te bespreken.
1-op-1
We komen langs om te bepalen hoe de kunst past binnen jouw interieur/event.
Teambuilding
Met alle meegenomen kennis maken we een schets van het concept.
Techniek leren
Afhankelijk van de grootte wordt alle kunst op locatie afgeleverd na 1-3 maanden.
Benieuwd hoe een workshop op maat aangepast kan worden?

Inspiratie

Kaplaarzen op maat

Stap in de wereld van unieke stijl met onze op maat gemaakte kaplaarzen, verfraaid met adembenemende kunstwerken. Bij Toiz begrijpen we dat jouw schoeisel jouw individuele smaak moet weerspiegelen. Wij transformeren elke laars in een draagbaar kunstwerk.

Met aanpassingsmogelijkheden voor kleur, patroon en materiaal, creëren we een meesterwerk dat speciaal voor jou is gemaakt. Onze op maat gemaakte kaplaarzen bieden niet alleen een unieke uitstraling, maar zijn ook comfortabel en duurzaam. Uitgevoerd met hoogwaardige materialen, garanderen ze een goede pasvorm en uitmuntende kwaliteit.

Geef jezelf de vrijheid om jouw persoonlijkheid te uiten met op maat gemaakte kaplaarzen van Toiz. Neem vandaag nog contact met ons op en maak jouw droomlaarzen werkelijkheid.

Onze projecten